Megörökítődött a kedvenc motoros kabátom a kedvesemnek köszönhetően

Nem tudom ki hogy van vele, de én nem bírnék adrenalin nélkül élni. Ennek az anyag elérésében pedig a legnagyobb segítségem a kétkerekű cimborám. Imádok motorozni, mert ez az egyetlen tevékenység, ami teljesen kikapcsol. Kizárja a külvilágot, csak én a lóerők és az út van. Imádok elszáguldani mások mellett, néha kicsit közel is megyek a kocsikhoz, hogy a veszélyhelyzet feltornázza az adrenalinom. Ennek köszönhetően gyakran járok motoros rendezvényekre is, ahol új fanatikusokkal ismerkedek, meg és mindig tájékozódok az éppen aktuális legjobb motoros ruházatokról, mit hol kell vásárolni. Egy ilyen alkalomadtán ismertem meg mostani barátnőmet, és szereztem tudomás a még mindig kedvenc dzsekimről, ami nélkül nem vágok neki az utaknak.

Motoros kabát

motoros kabátSzégyenszemre, csak fél éve szereztem tudomást egy fantasztikus hazai márkáról, ami a magyar közül, a legjobb kétkerekű öltözetet kínálja. Emlékszem először egy esztétikus bőrcsizmán ragadt meg a szemem. A tulajdonosát kérdeztem ki, hogy honnan vette, mit kell tudni arról a lábbeliről. Itt ismerkedtem meg a Sixgear márkával és a hozzá tartozó weboldallal. Annyi pozitív vélemény hangzott el arról a csizmáról, hogy muszáj volt utána járnom, mi is, kié is ez a márka. Tudomásom szerint ez a Shox egyik saját márkája. A legkiválóbb minőséget árulják motoros öltözékben, hogy a legnagyobb biztonságban legyenek a motor kedvelői az utakon, persze, ha ezt a márkát választják, és a kivitelezésük is szemre való, így nem csak biztonságban van az ember, de még jól is néz ki! Ezek a gondolatok kavarogtak a fejemben, amikor a sixgear.eu oldalon jártam és megvásároltam az első termékemet tőlük. Ez egy fantasztikus motoros kabát volt, ami szélálló és vízlepergető anyagból készült, a cipzár résznél is kiküszöbölték a beázás lehetőségét, ezért kisebb zápornál zivatarnál száraz tud maradni az ember! Nem volt kérdés hamar lecsaptam rá.

A rendelés úgy nézett ki, hogy a Sixgear oldaláról átkerültem a Shox honlapjára, azaz a webshop részére. Onnan tudtam megrendelni a kiszemelt dzsekim. Szerencsére pont egy remek akciót fogtam ki, így még bőven áron alul jutottam hozzá szeretett felsőrészemhez. Annyira, de annyira bevált, hogy azóta nem gondolkodtam el a lecserélésén, ráadásul barátnőmnek a női változatot vettük meg, hogy jól mutassunk együtt a motoron. Ha jellemezni kéne a közös motorozásainkat, akkor a legjobb jelzők a vidám, biztonságos és stílusos. Ez mind, a Sixgear motoros termékeinek köszönhető!

Barátnő

Ahogy fentebb említettem, nem csak egy remek kabáttal lettem több, azon a motoros találkozón, hanem egy fantasztikus nővel is! Barátnőm fényképész és éppen a fesztiválon dolgozott, ahol csinált rólam egy képet, mert pont úgy voltak a fények, hogy engem abban meg kellett örökítenie. Ezután természetesen szóba elegyedtünk és megtárgyaltuk az élet nagy dolgait. Meg tudtam, hogy már gyerek kora óta érdekli a fotózás elég jól is megy neki, és ugyan úgy, mint nekem, neki is a fémparipa a legkedveltebb hobbija. Neki igaz csak egy kis robogója van, de ő is csak hazai védőfelszerelést vásárol hozzá! Közös érdeklődési kör, elég hamar meghozta a várt sikert és összefonódott a sorsunk.

Kapcsolatunk hajnalán, egy divat fotózást is csinált velem. Gyakorolnia kellett, ezért megkérte, hogy minden motoros felszerelésemmel jelenjek meg nála, hogy egy portfóliót meg tudjon alkotni és szélesíteni fotós szolgáltatásait. Nem kellett engem se győzködni, szívesen pózoltam kedvenc ruhadarabjaimban, bár akkor még csak egy sixgeares darabom volt, azóta ez persze változott sokat, mert megtudtam mi a jó!

Örültem, hogy megörökítésre került, ráadásul nem is akármilyen minőségben a dzseki. Ki is került az a kép a polcra, pedig nem túlzottan vagyok fényképes típus. Idővel kikerült mellé egy közös kép is párommal az egyen motoros kabátunkban.

Boldogan élünk azóta is, űzzük a kedvenc tevékenységünk és frissítjük a ruhatárunkat, ha tehetjük, de kizárólag a sixgear.eu honlapjáról!