Egy remek esküvői fotózás és a kedvenc táskám története

A párom esküvői fotósként dolgozik a fővárosban és imádja a munkáját. Mindig büszkeséggel mesélek róla, hisz rendkívül tehetséges a szakmájában. Én is rajongok a fotózásért, bár én személy szerint a természetfotózást jobban preferálom. Imádok kirándulni menni a hegyekbe, az a kedvenc környezetem, egy jó kis fotósorozat elkészítéséhez. Ezért is örültem meg nagyon, mikor megkért, hogy kísérjem el őt egy szabadtéri esküvőre. Gondoltam, itt majd kiélhetem természetimádatomat és egyben remek fotókat is készíthetek. Már a fejemben voltak a karácsonyi naptárak bennük az ott készített fotóimmal, amikkel minden évben elárasztom a családot.

Az esküvőt legnagyobb örömömre egyik kedvenc helyemen, a budai hegyekben rendezték meg, így oda vezetett az utunk. Szerencsére csodás volt az idő, kellemesen sütött a nap, már alig vártam, hogy kattinthassak párat. Amikor kiszálltunk a kocsiból, azonnal egy idős hölgyön akadt meg a szemem, aki egy gyönyörű bőrtáskát tartott a kezében, majd elvegyült a násznép között. Azonnal beleszerettem abba a táskába, így eldöntöttem, ha törik, ha szakad, megkeresem a hölgyet és megkérdezem tőle, hol vette.

A párom ugyan elkezdte a munkáját, de én teljesen megfeledkeztem arról, hogy eredetileg a környező dombokat és a természetet szerettem volna fotózni, állandóan csak azon a táskán járt az eszem. Épp a násznépet pásztáztam és próbáltam kiszúrni a hölgyet, mikor hirtelen megjelent előttem. „Itt az idő, most menj oda és kérdezz rá!” –gondoltam magamban és akkurátusan megindultam a néni felé, aki már távolról észrevette, hogy hozzá igyekszem. Széles mosollyal az arcán fogadott és rögtön tudta, hogy miért akarom megszólítani. Elárulta, hogy a táskát a Bagbox Webáruház oldalán vásárolta meg, és hogy nem én vagyok ma az első, aki rákérdezett a táska eredetére. Úgy látszik, jó az ízlésem, ha másnak is feltűnt ez a gyönyörűség. Azon nyomban átküldte nekem a linket is, hogy én is meg tudjam rendelni magamnak a szerelmetes darabot. (bagbox.hu/index.php?route=filter&filter=category|104/manufacturer|34)

Amint hazaértünk a fotózásról, az első dolgom az volt, hogy felkeressem a Bagbox Webáruház oldalát és azonnal rendeljek magamnak is egy bőrtáskát. A weboldal szerencsére könnyen áttekinthető és remek a kialakítása, könnyen lehet böngészni a jobbnál jobb táskák közül. A megrendelt darab hamar megérkezett és azóta is a kedvencem ez az egyben divatos, ám ódon hatású Blazek&Anni táska, melyet, amikor csak tudok, örömmel viselek.