Divatfotózás a polcok között


Egy hetilapnál dolgozom, mint divatfotós sok helyen, sokfajta környezetben és még ennél is több emberrel volt már szerencsém együtt dolgozni. A munkám ezen részét, hogy ennyire rugalmas és kreatív nagyon szeretem. Az, hogy szabad kezet kapok egy -egy kép elkészítéshez, hogy mindig megbíznak bennem a szerkesztők, hogy jó anyag fog készülni az számomra mindennél többet ér. Nagyon jó, hogy ami a hobbym, az egyben lehet a hivatásom is, ezt a legjobb a fényképezésben. Ahogy a helyszíneket felmérem és eldöntöm, hogy milyen beállításokat és fényeket fogok használni, hogy milyen lesz az összhatás látom magam előtt, a jobbnál jobb képeket. Amik közül remélhetőleg, majd alig tudnak választani, mert mind elnyeri a tetszésüket, és a legjobbak egyike és másika fog az újságokba belekerülni.
Az elmúlt héten is egy ilyen érdekesnek és kihívásokkal teli fotózáson dolgozhattam, ahol egy raktár volt a helyszín tele salgó polcokkal.

Merőben érdekes és meghökkentő koncepció volt, láttam benne fantáziát, az új salgó polcok fényes színe, a letisztult raktár hangulat, teljesen ellentéte volt a tavaszi színes ruháknak, mégis valahogy ez a kettő igen jól működött együtt, mint kiegészítve a másikat. A salgó polcok masszívsága csak úgy sugárzott a képekről. Látszott, hogy a raktárhelyiség nagyon új, még minden fehér és friss festékszagot áraszt.

A fotózás végén a raktár tulajdonosa kifejtette, hogy tényleg új a helyiség, még nem volt benne tárolva semmi, mert éppen, hogy készen lettek a salgó polcok összeszereléssel. Egy nagyon jó vállalkozást talált az interneten, akik vállalni tudták, hogy erre az időpontra készen lesznek a leszállítással, legyártással és a raktárban való összeszereléssel. Nagyon korrekten álltak ehhez a kihíváshoz és mindent megtettek az erejükhöz mérten, hogy készen legyenek és sikerült is nekik. Szuperül dolgoztak, a raktár tulajdonos beszámolója szerint nagyon összeszokott, rutinos szerelőgárdával dolgoztat a cég, akik mindig szem előtt tartották az időpontot és úgy igyekeztek befejezni az egyes munkafolyamatokat. Nagyon meg van velük elégedve, – ezt én is tapasztaltam, abból ahogyan róluk nyilatkozott-.

Amikor keresett polcrendszereket, rögvest ez a remek cég jött vele szemben az interneten. Rá is kattintott az oldalukra és körbe is nézett ott, hogy milyen terméküket tudja ott elképzelni az éppen felújítás alatt álló raktárában, hogy a tárolni kívánt termékek, milyen fajta polcon lennének a legjobb helyen, mely polc praktikusan kevés helyet is foglaljon. Ezért esett a választása egy salgó polc rendszerrel, mely minden igényét kielégíti, és mellyel talán helytakarékos tárolást is véghez tud vinni.

Salgó polc ára sem volt elhanyagolható, mindenre akkor tudott csak rájönni, amikor az előzetes felmérés és tervezést követően, a kiérkező műszaki szakember felmérte a helyiséget, majd a felmérést és némi tanácsadást követően elkészítette az árajánlatot. Salgó polc ár jelen cégnél nagyon kedvezőnek mutatkozott az előzetes tervezés és árkalkulációt követően, ezért nem is vesztegetett több időt a raktárhelyiség tulajdonosa, meg is rendelte a papíron kidolgozott polcrendszert.  A gyártást, szállítást és a helyszínen való összeszerelést a cég végzi, ez rettentő nagy segítség, minden megrendelő számára, hogy nem kell azzal időt és energiát pocsékolni, hogy szerelőt, illetve szerelőket kerítsen arra az időpontra, amikor a szállítás megtörténik. Ez a cégtől egy rendkívül jó, vásárlóbarát, és vevőorientált hozzáállás, valamint, azzal, hogy ők szerelik össze a polcot, ezért még termék garanciát is vállalnak. Nagyon jó megoldást és a vásárlók számára maximális biztonságot tud nyújtani, hogy van kihez fordulni, amennyiben valamely probléma állna fent a jövőben.

Mivel gyorsak és precízek voltak, a fotózás napjára minden szuperül össze volt szerelve, a tulajdonos maximálisan elégedett volt a cég által nyújtott szolgáltatásokkal, és a polcok rendkívül jó minőségével. Salgó polc ára pedig minden várakozást felülmúlt, mivel nagyon jutányosan jutott hozzá. Mi remek képeket tudtunk készíteni a friss raktárhelyiségben, ezért mi is elégedetten távoztunk, azzal, hogy már egy nagyszerű polcrendszeres céget ismerhettünk meg, még ha csak szóban is.