A tökéletes fotóhoz szép fogak kellenek

A legjobb fényképek természetes arckifejezésekkel kezdődnek. Egy valódi mosoly nehezen tettethető, így a legjobb az, ha a fotózáskor valami szépre gondolsz, amikor a képen mosolyogni akarsz. Így nemcsak a szád fog felfelé ívelni, de a szemed is mosolyogni fog, és ez a különbség a valódi és hamis mosolyok között .

Ha tökéletes mosolyt akarsz a képeken, akkor próbálj ki előtte különböző arckifejezéseket a tükör előtt, és nézd meg, hogy melyiknél érzed magad a legkényelmesebben, szerinted hogy mutatsz a legjobban. Párszol próbáld meg, gyakorold be, így majd a tükör nélkül is menni fog. Megpróbálhatod ezt egy webkamera előtt is, mert az megmutatja, hogy a különböző cselekvések közben hogyan mutatsz, ezek hogyan befolyásolják a megjelenésed, így megtalálhatod a legjobb szögeket és pózokat, amikben utána jól mutatsz majd a fotókon.

Van, mikor valakinek a mosolya nem teljesen egyenletes, vagy féloldalas. Ha ez zavarna a fotón, akkor próbáld meg kiegyensúlyozni, miközben a tükörben gyakorolsz. De ha nem zavar, akkor persze nyugodtan maradj meg a kicsit ferde mosolyod mellett.

A fogak megfelelő ápolása kritikus tényező a képeken megjelenő ideális mosoly elérésében. A napi fogmosás és fogselyem használata a jó fogászati ​​higiénia alapját képezi, és ha egy fényképezési lehetőségre készülsz, akkor is megvan a lehetőség a fogak fehérítésére. Olyan termékek, mint a fehérítő fogkrémek segítenek eltávolítani az étel és a kávé által okozott foltokat fogzománcról. Ha meg valakinek több ideje van, akkor elmehet egy fogászati rendelőbe, ahol fehérítik a fogát.

De a fehérítés is csak abban az esetben működik, ha amúgy jó állapotban vannak a fogaink, mert ha hiány van köztük, akkor hiába ragyog a többi fogad, mert mindenki a lyukra figyel majd köztük. Ilyen esetben tényleg jobb elgondolkodni a pótláson, és érdemes az egész szájat mindig ellenőriztetni, és nem ezen spórolni, mert később még több gondod lehet a nem egészséges, romlott fogaiddal. Régen a fogkorona árak talán magasabbak voltak, de ma már jó áron is megcsinálják neked.

Ha pedig gyors, hatékony és profi fogászati ellátást akarsz, akkor érdemes elmenni egy jó hírű magán fogászati rendelőbe. Én már egy ideje egy helyre járok, ahol jó áron dolgoznak az orvosok, és mivel jól ismerem már őket, meg is bízom bennük. Van online bejelentkezési lehetőség, így bármikor időpontot foglalhatsz, és nem kell várnod sem, mint a sima rendelésen. Plusz előny, hogy ha kapsz egy időpontot, akkor valóban akkor fogadnak, nem kell még várnod, mire sorra kerülsz. Valamint itt fogkő eltávolítást is csinálnak, amire nem csak esztétikai okból lehet szükség, hanem egészségügyiből is. Ha fotózásra készülsz, ha nem, akkor is érdemes minden évben elmenni a fogorvoshoz.

Ha professzionális fotósokat használsz, akkor valószínűleg ő nem egy fényképet készít, hanem többet, több szögből, és több hátérrel, így kiválaszthatod a legjobbat. De a legjobban beállított képen is akkor lesz a legszebb a mosolyod, ha látszik, hogy karban tartod a fogaidat. Ezért kell egy jó fogorvost találni.